Close

CreativeHaus Sistersblog: Energie & Focus

DEE3E387-BD5A-40F5-BD24-FA81C05C12F6

Yes!!! Het is zomer! Het zonnetje, de fleurige bloemen van de Dappermarkt en de nieuw binnengekomen ijsjes, zorgen voor frisse zomervibes. Nice!

Tijd om met een kannetje water en cafĂ© latte samen te zitten voor ons ‘directie-overleg’. We lachen er nog steeds om. Zussenhumor, noemen we het.

We zijn inmiddels alweer 8 maanden
geleden gestart met ons familiebedrijfje. En we zijn blij dat CreativeHaus een plek is geworden, waar het fijn vertoeven is.
Koffieklanten zijn vrienden geworden, dansende kinderen en trotse ouders bezoeken ons op dagen dat er een creatieve programmering is. Maar er zijn ook verschillende events georganiseerd.
Er zit veel liefde en energie in! Toch hebben we wensen, en willen we groeien met ons bedrijf.

We merkten dat we teveel wilden doen, in te weinig tijd. We konden niet alles de energie geven, die het verdiende. Energie blijkt een kostbaar goed en keuzes maken is nodig.

Ook verschillen we als zusjes in onze energiehuishouding. Isah, ook de jongste, heeft tomeloze energie. Wanneer ik binnendruppel heeft zij al tonnen werk verricht. Dat wat ik van plan was te doen, is dan al gebeurd.
Dat is fijn voor mij, want ik kan soms leeglopen met m’n energie. Shinen en bijtanken wisselen zich af. Anderzijds heb ik daardoor geleerd om beter te focussen en keuzes te maken waaraan ik m’n energie geef. Ik probeer slim te werken. Wat weer fijn is voor Isah, want teveel werk verzetten ten koste van de dingen die je graag doet, kan zorgen voor frustratie. Samen houden we elkaar on track en in goede balans. Happy sisters!

Nog een slok koffie en dan over naar ons eerste agendapunt: Hoe brengen we meer focus aan in ons bedrijf. Om dit te kunnen bepalen, stellen we ons de volgende vraag: “Waar krijgen we energie van?”

We hebben het afgelopen jaar veel mogen ervaren en veel geleerd. Zowel van onze successen als van onze mislukkingen. Daardoor weten we nu dat we energie krijgen als de mooie plek die we gebouwd hebben, benut wordt door mensen die met hun eigen energie en creativiteit iets organiseren. Of het nu een productlaunch is, een feestje, een sing-a-songwriters avond. Alles heeft een eigen unieke energie en beleving.

Door onze ruimtes te verhuren, maken we ons zelf ook vrij voor het aannemen van leuke nieuwe opdrachten. Wat ons weer trakteert op een extra boost energie.

Zo hebben we ontdekt, dat we mensen goed kunnen helpen met hun branding via socialmedia. Dat brengt ons meteen naar het volgende agenda punt van ons ‘directieoverleg’ : Het vormgeven van de branding van een Coachings Retreat week op het idyllische Griekse eiland Poros. Het gemaakte moodboard en ontworpen logo, houdt ons vast in die heerlijke zomersfeer.
En als onze energie toch uitgeput zou raken, kunnen we in oktober nog altijd zelf naar de Griekse Retreatweek om na te zomeren.
Maar dan wel samen:))

‘Sluiting van het ‘directie overleg’.

Blijf op de hoogte van de laatste updates

Terug naar boven

X
X