Close

New Beginnings

Foto: Vanity Weezer

Voordat wij een plek hadden, maar wel grote dromen.

Al jaren bouwden zus en ik een fictief creatief huis. Tijdens een etentje rond Kerst vorig jaar brainstormden we over dat levensjaar en onze mogelijkheden voor de toekomst, zoals we dit wel vaker doen.

Er was een groot verschil, deze keer bleef het niet bij een enkele sessie. We beseften dit kunnen wij! De samensmelting van onze loopbanen, levenswegen en netwerken sluiten aan bij alles wat wij graag wilden verwezenlijken. Een huis waar we onszelf kunnen ontwikkelen, maar ook een plek waar andere mensen zich laten inspireren.

Elke week daaropvolgend kwamen we samen en bouwden we een tot in de puntjes verzorgd business plan en daaropvolgend CreativeHaus zelf. Iedereen heeft ideeën en dromen. Wij hebben geleerd dat de kracht zit in kennis, doorzettingsvermogen en vertrouwen.

Stapje voor stapje werd CreativeHaus zichtbaar. Met een minimaal budget haalden we spullen van marktplaats, de kringloop en lieten we vrienden meehelpen met klussen.  Alle voors en tegens die bij een verbouwing horen, zijn de revue gepasseerd. Nog een minuut voor de opening was het spannend of dat we wel zouden redden.

Inmiddels zijn we vier weken geopend. Het idee dat wij voor ogen  hadden was dat CreativeHaus een thuis moest worden voor iedereen, van 2 tot 80 jaar. And Guess what? Het werkt!  Op vrijdag komen er peuters maar diezelfde dag zien we ook nog oudere kids, twintigers ,mama’s, papa’s en oma’s.

Met nog altijd een to- do lijst die geen eind lijkt te hebben, horen wij veel dat we trots moeten zijn op wat we tot nu toe bereikt hebben. Het is soms moeilijk stilstaan bij wat je bereikt wanneer je nog zoveel wilt creëren en verbeteren, anderzijds hebben we deze drive nodig.  Gisteren nog moest ik lachen om Anouk, (inmiddels alweer 22 weken zwanger) kwam binnengestormd. “Hey!  Ik heb gedroomd vannacht en een super idee voor CreativeHaus 2!”

De komende blogs zullen niet zozeer gaan over ons, maar vooral over onze events, danslessen & day to day gebeuren. Wij hopen op dit blog vooral veel  bezoekers met eigen  mooie verhalen te  gaan portretteren.

Liefs,

Isah

Blijf op de hoogte van de laatste updates

Terug naar boven

X
X