Close

Creative News

img_9599

Benieuwd naar de eerste maanden van CreativeHaus ?          

In deze post vinden jullie leuke nieuwtjes en handige info!

 YAY de eerste twee maanden van CreativeHaus zitten erop en is mede dankzij jullie een succes. Dank voor jullie vertrouwen!

Ons Lesrooster

We zijn blij dat Anouk van Deursen is gestart met een tweede peuterdansgroep en met een kleuterdansgroep op de vrijdag.

We breiden nog meer uit want vanaf januari zal Deliana Manuhutu de zaterdag kinderlessen gaan verzorgen. Ballet voor de allerkleinste & kleuters. Gevolgd door een gecombineerde modern/streetdance les voor de kids vanaf 8 jaar. Zeg het voort!

Ook de vrijdag streetdance groep is uit zijn voegen gegroeid en inmiddels gesplitst in twee groepen.

Wegens succes zal Claire Vintges vanaf januari een yoga Flow les intermediate geven op de woensdagavond van 20.00 – 21.00

Iris Trienekens houdt op  woensdagavond 4 januari  van 20.15 tot 21.15 met een try out van de Yin Yoga les en op vrijdag 6 januari om 11.30 met de Hatha Yogales.

Het lesrooster ziet er vanaf inmiddels als volgt uit:

Onder het kopje programma op onze website kan je je inschrijven.  We willen graag uitbreiden, dus mail gerust wanneer je een les mist of waarvan je denkt dat jij of iemand die je kent die graag zou willen volgen.

Kerstvakantie                                                          

Wegens de kerstvakantie zijn wij dicht vanaf 15.00 op 23 december  t/m 2 januari. Let op: De streetdancelessen op vrijdagmiddag 23 december gaan dus niet door. Dansers en danseressen en cursisten zien we graag weer vanaf 6 januari!

Workshops en events                                                                                

Onder het kopje het programma op de website vind je ook de workshops en evenementen die we  organiseren in CreativeHaus. Hier een paar aanraders:

Nieuwe maan meditatie

By Iris TrienekensPurpose Yoga
De nieuwe maan staat voor een nieuw begin, de start van de maancyclus. Door te mediteren en intenties voor jezelf te zetten neem je bewust de tijd voor dit natuurlijke fenomeen.

Toegankelijk voor iedereen, ook zonder meditatie ervaring.

Inspiratieworkshop voor ouders

Een leuke aanrader is de inspiratieworkshop voor ouders op  woensdagavond 8 februari. Je gaat naar huis met een nieuw repertoire aan tips en trucs om je kind creatief te stimuleren. En je kunt tijdens de borrel uitwisselen met andere ouders.

BLunCH                                                                                                       

CreativeHaus organiseert steeds meer events op eet gebied. De primeur is BlunCH; een mix van een brunch en belated lunch. Dit food event is gestart en zal vanaf januari elke laatste zaterdag van de maand worden gehouden. Blunch wordt verzorgd door de BFF’s, Floortje van der Werff en Bo Smith. Ze hebben elkaar 6 jaar geleden ontmoet op de koksopleiding in Amsterdam. Hun passie voor simpel en lekker eten is huge en ze willen dit graag met iedereen delen. Ze blijven elkaar inspireren om simpel eten alsmaar lekkerder te maken. Voor €15,-(excl. drankjes) kan je tussen 11.00 tot 15.00 terecht voor een een lopende blunch, van een katerige tosti-deluxe tot healthy salads & sappen.

Vanaf 15.00 schuiven wij de TV op het podium en dan is het uitbuik & chill tijd met een nog nader te bepalen docu of film! Best Awesome toch, een foody & lazy saturday?!

Verhuur                                                                        

Tenslotte nog meer fijn nieuws! We hebben onze ruimte nu al een aantal keren verhuurd. Dus ben jij op zoek naar een inspirerende locatie voor een shoot, event of brainstormsessie dan vind je onze tarieven hier of boek via Inspiratie op Locatie.

CreativeHaus Castingdays

In het weekend van 14 januari organiseren we in CreativeHaus, twee castingdagen. We zoeken van alle leeftijden mensen die het leuk vinden om gecast te worden. En in dit weekend maken we foto’s in de studio die we gaan verzamelen in ons castingsbestand. Lijkt dit je wat, en wil je deelnemen of iemand die je kent. Stuur dan een mailtje, naar luca@creativehaus.nl

Luca Clevers voert haar meesterproef bij ons uit en organiseert met ons de CreativeHaus Casting Days!

Jullie ideeën                                                              

Mochten jullie verder nog leuke tips en ideeën hebben. Wij horen het graag!

Lieve groeten,

Isah & Anouk

 

Blijf op de hoogte van de laatste updates

Terug naar boven

X
X