Verhuur

Wij heten u graag welkom in CreativeHaus. Als zussen en werkende moeders misten wij een mooie en creatieve plek waar mensen samen kunnen komen om zich te laten inspireren. Toen we het geheel lege pand voor het eerst zagen, waren we op slag verliefd. Met zorg en liefde zijn we het gaan inrichten en is CreativeHaus ontstaan. We vinden het mooi dat we met onze locatie kunnen bijdragen aan een geslaagde bijeenkomst voor onze gasten.
“CreativeHaus is een unieke plek middenin het creatieve Amsterdam-Oost, vlakbij de levendige Dappermarkt, het Tropenmuseum en het Oosterpark.”
Door de persoonlijke noot en ambiance is CreativeHaus de aangewezen plek voor verschillende soorten verhuur. Onze multidisciplinaire locatie ligt in een van de mooiste straten van het bruisende Amsterdam-Oost en geeft het gevoel van een urban retreat. Wij geloven dat in deze snel veranderende tijd creativiteit een belangrijke factor is die bijdraagt aan succes en geluk. CreativeHaus heeft twee studio’s en een huiskamercafé met bar. De kracht van deze plek is dat je je er snel thuis voelt en de ruimtes op verschillende manieren kunt gebruiken.
Isah & Anouk

Onze ruimten

Je kunt bij ons huren

Feesten

De bijzondere mix van de creatieve ruimtes en huiselijke sferen in combinatie met het stijlvolle interieur, zorgen voor een onvergetelijk feest!

Events & pop-ups

Op zoek naar een geschikte locatie voor een PR Event of zoek je een tijdelijke ruimte voor pop-up of een sample sale?

Vergaderingen

CreativeHaus biedt ruimte aan 2 studio’s en een huiskamercafé met bar waar u met uw collega’s zorgelooskunt vergaderen.

Repetities

Er zijn twee ruimtes beschikbaar voor theater, dans, yoga en muziek.

Bedrijven die ons hebben bezocht

“ Het werken met het team van Creativehaus is precies zoals je het wil voor een klant event; samen schouders eronder, persoonlijk, flexibel en helder. Het event werd een groot succes op deze mooie, energieke plek met dit fijne team.”

- Puur PR

Find us here

Commelinstraat 248

1093VD Amsterdam

+31 6 28 59 00 95

+31 6 28 59 90 08

info@creativehaus.nl